Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 23χρονο οδηγό

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 35 ετών, οδηγός μοτοσικλέτας, έχασε τη ζωή του σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία. Πρόκειται για τον Malek Tahwef, από τη Συρία, κάτοικο Κύπρου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.20 χθες το απόγευμα, στην οδό Πάφου, στη Λεμεσό, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 35χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 23 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 25 ετών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τον 35χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα. Γύρω στις 8.00 το βράδυ, στο Γενικό Νοσοκομείο, ο 35χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, ο 23χρονος οδηγός αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα. Αυτός συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.