Θανατηφόρο τροχαίο – Πάφος: «Οι επιβαίνοντες στα οχήματα φέρονται να μην έφεραν ζώνη»

«Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα φέρονται να μην έφεραν προστατευτική ζώνη», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάφο.

Στην οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα στο δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο, έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, 23 ετών από την Αργάκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε στον πιο πάνω δρόμο 18χρονος από την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος επίσης από την Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτη τον άτυχο Χαραλάμπους.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο 18χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία με την κατάσταση του να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο 21χρονος λόγω της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωλημένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.