Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα με θύμα 51χρονο στο Πισσούρι

Στη μάχη για το μεροκάματο άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή ο 51χρονος Παναγιώτης Σοφοκλέους, από την Ανώγυρα, και μόνιμος κάτοικος Πάφου, όταν ο εκσκαφέας που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων, σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Αλέκτορας και Πισσουρίου.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί, ενώ ο άτυχος 51χρονος ασχολείτο με την τοποθέτηση κοπριάς σε χωράφι, μαζί με έναν από τους γιούς του.

“Στην προσπάθεια του να κάνει όπισθεν με το συγκεκριμένο όχημα, έπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να βρει ακαριαίο το θάνατο”, ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι για τον απεγκλωβισμό του κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Με αφορμή το σημερινό περιστατικό, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού έκανε έκκληση προς όλους τους γεωργούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν εργάζονται με μηχανοκίνητα οχήματα, τονίζοντας ότι “είναι κρίμα να πηγαίνουν για το μεροκάματο και να μην επιστρέφουν στα σπίτια τους”.