“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Κ. Λαζαρή για την ευγενική του χειρονομία”

Τον κ. Κρίς Λαζαρή ευχαρίστησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδη για την ανάληψη εξόδων για χρήση ιδιωτικού αεροπλάνου, και διαβεβαιώνει ότι η χρήση αυτής της διευκόλυνσης θα γίνει με απόλυτα λελογισμένο τρόπο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον φίλτατο μου Κρις Λαζαρή για την ευγενική του χειρονομία και την ανιδιοτελή στήριξή του στις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του ιδίου προσωπικά για το καλύτερο δυνατόν για την πατρίδα μας. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η χρήση αυτής της διευκόλυνσης θα γίνει με απόλυτα λελογισμένο τρόπο”.

Σε γραπτή του δήλωση νωρίτερα σήμερα, ο κ. Λαζαρή αναφέρει ότι, “λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση της πατρίδας μου και θέλοντας να εκφράσω έμπρακτα τη στήριξή μου στις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού φίλου μου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, μέσα στο πλαίσιο των οποίων προκύπτουν και συχνότατες επισκέψεις στο εξωτερικό, αποφάσισα όπως αναλάβω τα έξοδα διάθεσης για χρήση ιδιωτικού αεροπλάνου, όταν κάτι τέτοιο επιβάλλουν οι συνθήκες, όπως για παράδειγμα στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Κύπρο”.