Θάνος Καλλίρης: Για να μπω στις playlist των ραδιοφώνων πρέπει να πληρώσω..!

Ο Θάνος Καλλίρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονό του. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δυσκολεύεται να προωθήσει το νέο του τραγούδι, καθώς χρειάζεται να πληρώσει για να μπει στις playlists των ραδιοφώνων.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Το μήνυμα που παίρνω εδώ και χρόνια από τον κόσμο είναι ότι δεν έχει ξεχάσει τα τραγούδια μου. Περνάω πολύ καλά, τους κάνω ένα πολύ ωραίο πάρτι, δεν είναι μόνο με τραγούδια δικά μου, είναι ένα γενικότερο πάρτι με όλες τις δεκαετίες. Κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα το νέο μου τραγούδι σε συνεργασία με τους Mindtrap, μια πολύ ωραία συνεργασία, ένα ωραίο ποπ καλοκαιρινό τραγούδι που λέγεται “Η αγάπη στο τέλος κερδίζει”.

Είμαι χορτάτος και ευγνώμων από τη δουλειά μου και κατάφερα πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και είμαι ακόμα και τώρα ενεργός καλλιτεχνικά και εισπράττω πολλή αγάπη. Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προωθήσω το καινούργιο μου τραγούδι μέσω του ραδιοφώνου.

Ούτε οι φίλοι μου δεν με παίζουν στο ραδιόφωνο γιατί δεν έχουν τον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ραδιοφωνικός σταθμός πρέπει να πληρωθεί. Με στεναχωρεί αφάνταστα αυτό».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=go_KWNfQ-yg