Η topless φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ”άναψε φωτιές” στο Instagram (Photo)

Το παρουσιαστικό της είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό. Ψηλή, με τέλειες αναλογίες, πλούσιο μπούστο, υπέροχα μακριά μαλλιά και γοητευτικά χαρακτηριστικά προσώπου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα top model που ξεχωρίζει στη χώρα μας και διεθνώς, ενώ από τη στιγμή που κατέκτησε τη θέση του κριτή στο GNTM, έχει αποκτήσει ένα τεράστιο φανατικό κοινό, που καθημερινά της δείχνει τον θαυμασμό του.

Η ίδια ξέρει πολύ καλά να «παίζει» με τα social media και στο λογαριασμό της στο Instagram, πέφτουν βροχή οι φωτογραφίες της, οι περισσότερες από τις οποίες είναι σέξι αλλά όχι προκλητικές.

Εξαίρεση αποτελεί το χθεσινό post, με το οποίο η Ηλιάνα προκάλεσε έναν χαμό! Θέλοντας να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία, όπου θα πρωταγωνιστεί στη καμπάνια γνωστής εταιρείας παπουτσιών, αποφάσισε να ποζάρει topless στην κάμερα και όπως ήταν αναμενόμενο, ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Σε αυτή τη φωτογραφία είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα και με ένα τζιν καλύπτει τα επίμαχα σημεία, ενώ στο φόντο βλέπουμε μια vintage τηλεόραση. Το post συγκέντρωσε μέχρι τώρα τα περισσότερα likes ever, που ξεπέρασαν τις 76 χιλιάδες!