Η Pamela Anderson θα είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy (Video)

Για την απόφαση του Χιου Χέφνερ να αλλάξει την ταυτότητα του Playboy έχουν γραφεί πολλά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χαρακτήρισε όχι μόνο τα εκδοτικά πράγματα πολλών δεκαετιών αλλά σημάδεψε και το ανδρικό φύλο1

Για το τελευταίο «γυμνό» τεύχος του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει διπλό (Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2016), η απόφαση για το ποιά θα ήταν η γυναίκα που θα εμφανιζόταν έμοιαζε εντελώς προφανής.

Ο Χιου Χέφνερ είναι γνωστός για την αγάπη που είχε και εξακολουθεί να έχει στην Pamela Anderson , και αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά με την πρόσκλησή του να είναι αυτή που θα κλείσει μία ολόκληρη εποχή στον αμερικάνικο τύπο.

Όπως μάλιστα δήλωσε και η ίδια, η Pamela Anderson  ήταν η μόνη και αποκλειστική επιλογή του Χέφνερ για αυτό το τελευταίο εξώφυλλο.

Η 48χρονη πλέον Pamela Anderson  έχει περάσει ήδη 13 φορές από εξώφυλλο του Playboy με την πρώτη της εμφάνιση να έχει γίνει στο μακρινό πλέον 1989.

2Η ίδια δήλωσε ότι θα κάνει την 14η φωτογράφιση για το περιοδικό εντελώς γυμνή, έχοντας πάρει την συγκατάθεση των δύο γιών της Μπράντον και Ντίλαν, οι οποίοι μάλιστα την ενθάρρυναν να την κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσο για τον 89χρονο Χέφνερ, η ίδια λέει ότι είναι γλυκύτατος και θα είναι πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της. Μάλιστα η ανακοίνωση από τον Χέφνερ ότι την έχει επιλέξει για να είναι αυτή που θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο σημαδιακό εξώφυλλο την χαροποίησε σε απίστευτο βαθμό.

Η Pamela Anderson θα εμφανιστεί στο τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2016 σε ένα 12σελιδο «χορταστικό» αφιέρωμα, που θα περιλαμβάνει και μία συνέντευξή τους. Μάλιστα στην συνέντευξη αποκαλύπτει ότι «χωρίς να θέλει να πει πολλές λεπτομέρειες, είναι σίγουρη ότι ένας από τους γιους της είχε συλληφθεί μέσα βίλα του Χέφνερ».

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ το επόμενο τεύχος, αυτό του Μαρτίου, θα έχει εντελώς νέα εμφάνιση. Και φυσικά θα λείπουν οι γυμνές φωτογραφίες.