Η Mia Khalifa αποκαλύπτει: Εγκατέλειψα τις πορνοταινίες γιατί με… (Video)

Θλίψη στον ανδρικό πληθυσμό προκάλεσε η απόφαση της πορνοστάρ, στο PornHub, Mia Khalifa, να εγκαταλείψει την βιομηχανία του πορνό, λόγω απειλών από το Ισλαμικό Κράτος.

Μιλώντας στον πρώην ποδηλάτη Λανς Άμρστρονγκ, στο podcast του, είπε: «Όλα άρχισαν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο όταν άρχισαν να έρχονται απειλές θανάτου από το Ισλαμικό Κράτος. Τότε ήταν που αποφάσισα να παραιτηθώ».

Κάποιοι άνθρωποι είχαν αρχίσει να προσβάλλονται από τις σεξουαλικές σκηνές της Mia Khalifa, όπου συχνά εμφανιζόταν την ώρα που έκανε σεξ, να φορά ένα hijab, το παραδοσιακό κάλυμμα των μουσουλμάνων.

«Κοιτάζοντας πίσω, πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Ήμουν 21 ετών και χαζή. Μόλις άρχισα να κερδίζω δημοτικότητα, τότε ήταν που σκέφτηκα ‘Φύγε, σταμάτα’. Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω εξαρχής. Απλά ήθελα να χαλαρώσω και να επαναστατήσω λίγο. Δεν το αξιολόγησα».

Η 25χρονη Mia Khalifa, με καταγωγή από το Λίβανο, επιμένει πως η απόφασή της να ασχοληθεί με το πορνό ήταν ένα «λάθος» και λυπάται λόγω της δυσκολίας να αποβάλει την προηγούμενη εικόνα της. Η Mia Khalifa, που ασχολείται πλέον ως αθλητικογράφος σε εκπομπές, είπε στον Άρμστρονγκ πως δυσκολεύεται πολύ όταν γκουγκλάρει το όνομά της και βλέπει τα αρνητικά πράγματα που γράφονται γι’ αυτήν.

Ο Άρμστρονγκ, η ομολογία του οποίου πως ήταν ντοπαρισμένος, του στέρησε τους 7 τίτλους στο Tour de France, μπορεί να την καταλάβει απόλυτα.

Όπως είπε: «Για τρεις μήνες έκανε κάτι, το οποίο μόλις ομολόγησες πως ήταν ένα τεράστιο λάθος, και όλα τα άρθρα που αναφέρονται σε σένα περιέχουν τη λέξη ‘πορνοστάρ’. Αν βάλεις και το όνομά μου στο Google και ανοίξεις δέκα άρθρα – προφανώς έκανα πράγματα για πάνω από 3 μήνες – σε όλα αυτά θα βρεις τη λέξη ‘ντροπή’. Αυτός είναι και ο λόγος που σε σέβομαι. Όταν άνοιξα όλα αυτά τα άρθρα που αναφέρονται σε σένα , όλα ξεκινούσαν με τη λέξη ‘πορνοστάρ’».