Η Mel B των Spice Girls και τα sex tapes με όργια με διάσημες γυναίκες..!

  • Μέσα στα 10 χρόνια που υπήρξαν παντρεμένοι (2007-2017) το πρώην ζευγάρι είχε συνευρεθεί ερωτικά με 20 διάσημες κυρίες της showbiz, κάποια πολύ γνωστά ονόματα…

Μετά την επανένωση των Spice Girls και λίγο πριν την έναρξη της περιοδείας του συγκροτήματος, στις προθήκες των βιβλιοπωλείων θα πάρει τη θέση του το πολυαναμενόμενο βιβλίο της Mel B. Η 43χρονη τραγουδίστρια στην αυτοβιογραφία της τίτλο «Brutally Honest», είναι ιδιαίτερα εξομολογητική και δε διστάζει να προχωρήσει σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις, που αφορούν, κυρίως την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Στίβεν Μπελαφόντε, γιο του γνωστού τραγουδιστή Χάρι Μπελαφόντε.

Το πρώην ζευγάρι είχε έναν άκρως εκρηκτικό χωρισμό, ενώ από τότε που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, οι επισκέψεις τους στα δικαστήρια είναι συχνές, ενώ ο ένας εκτοξεύει κατηγορίες για τον άλλον. Και μπορεί ο Μπελαφόντε να κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι πούλησε το ένα από τα τρία σπίτια τους, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει το παραμικρό, όμως, αυτά για τα οποία τον κατηγορεί η Mel B είναι πολύ χειρότερα. Η τραγουδίστρια πέρα από την κατηγορία ότι εκείνος την απατούσε με τη νταντά, τον είχε καταγγείλει για σωματική βία, ενώ είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Μεγάλη αίσθηση, όμως, προκάλεσε και η αποκάλυψη της ότι ο Μπελαφόντε την υποχρέωνε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια με άλλες διάσημες γυναίκες, ενώ τις βιντεοσκοπούσε, χωρίς η ίδια (τουλάχιστον) να το γνωρίζει. Μάλιστα, στο βιβλίο της εξομολογείται για πρώτη φορά, πώς ένιωσε όταν ένα πρωινό ξύπνησε ζαλισμένη μετά από μία τέτοια βραδιά. «Έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά».

Σύμφωνα με την Daily mail, μέσα στα 10 χρόνια που υπήρξαν παντρεμένοι (2007-2017) το πρώην ζευγάρι είχε συνευρεθεί ερωτικά με 20 διάσημες κυρίες της showbiz, κάποια πολύ γνωστά ονόματα. Πάντως, η Mel B, πέρυσι, είχε δηλώσει στο δικαστήριο, ότι ο γάμος της ήταν εφιάλτης και ότι ο Μπελαφόντε την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει το βιντεοσκοπημένο υλικό στο διαδίκτυο.