Η Maria Menounos με bikini δίπλα στην πισίνα (Photo)

Ηελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια περνά την καραντίνα στο σπίτι της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα σε άλλες της δραστηριότητες και με αφορμή τις ηλιόλουστες ημέρες, η Maria Menounos σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα για λίγη χαλάρωση και μαύρισμα. Φόρεσε λοιπόν ένα ριγέ, μικροσκοπικό μπικίνι, άπλωσε το αντηλιακό της, έβαλε τα μαύρα της γυαλιά και πόζαρε στην κάμερα του κινητού της θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη στιγμή μαζί με τους θαυμαστές της στα social media.

«Το να δουλεύεις εδώ δεν μοιάζει με δουλειά! Εγώ δουλεύω καλύτερα δίπλα στην πισίνα. Εσείς που δουλεύετε καλύτερα;», έγραψε η 41χρονη Maria στη λεζάντα της selfie για την οποία σήμερα μιλούν όλοι, αφού τα βλέμματα στράφηκαν όχι στο μήνυμα της ίδιας, αλλά στο αψεγάδιαστο κορμί, τους τέλειους κοιλιακούς και τη λεία, λαμπερή και ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Η φωτογραφία της συγκέντρωσε περισσότερα από 27.400 likes, ενώ μέσα από αυτήν η Maria έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι φαν της υγιεινής διατροφής, με την επιλογή ενός κόκκινου μήλου για σνακ.

 

View this post on Instagram

 

Workin here doesn’t feel like work! I do my best work by the pool. Where do you work best?

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on