Η EasyJet Plc θα προσφέρει υπερατλαντικά ταξίδια! Έκανε συμφωνία με την Virgin Atlantic Airways

Η EasyJet Plc σύναψε συμφωνία συνεργασίας με την Virgin Atlantic Airways Ltd. για ανταποκρίσεις στη βάση της στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, προσφέροντας στους επιβάτες από την ηπειρωτική Ευρώπη, εύκολη πρόσβαση σε διαδρομές στον Ατλαντικό.

Η ανταπόκριση με τις πτήσεις της Virgin θα ανοίξει προορισμούς όπως το Λας Βέγκας, το Ορλάντο, η Αντίγκουα και η Σάντα Λουτσία, ανέφεραν οι δυο εταιρείες σε κοινή δήλωση τους την Τρίτη. Παρόμοιες συμφωνίες έχουν ήδη συναφθεί με εταιρείες όπως η Norwegian Air Shuttle ASA, η WestJet του Καναδά και η Singapore Airlines Ltd.

Η EasyJet χρησιμοποιεί το δικό της δίκτυο κεντρικών αερολιμένων σε ολόκληρη την Ευρώπη για να προσφέρει τη συνδεσιμότητα που συνήθως ήταν ένα βάρος για τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες. Οι εταιρείες υπέστησαν συχνά απώλειες λόγω της εκτέλεσης σύντομων πτήσεων με σκοπό να καλύψουν τις πιο κερδοφόρες διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

Η EasyJet, που έχει έδρα το Luton στην Αγγλία, αναμένει να πραγματοποιήσει περαιτέρω συμφωνίες με τους αερομεταφορείς και τους ανταγωνιστές της στη Μέση και την Άπω Ανατολή πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, ανέφερε σε δήλωσή της την Τρίτη. Επίσης, πρόκειται να επεκτείνει την υπηρεσία ανταποκρίσεων, που ονομάζεται “Worldwide by EasyJet”, σε επιπλέον αεροδρόμια.