Η Disney ετοιμάζει νέα υπηρεσία streaming για να ανταγωνιστεί το Netflix

H νέα υπηρεσία streaming που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το Netflix θα ονομάζεται Disney+ και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2019.

Είχε γίνει γνωστό ότι η Disney θέλει να λανσάρει μία δική της υπηρεσία video streaming, αλλά δεν είχε ανακοινωθεί το όνομά της.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να γίνει γνωστό και το όνομα αυτής, το οποίο είναι Disney+, ενώ σημειώνεται ότι θα ξεκινήσει από την αμερικανική αγορά, πιθανότατα μέχρι τα τέλη του 2019.

Ένα στοιχείο ανταγωνισμού που αναμένεται να προκύψει με το Netflix είναι ότι μέσω του Disney+ θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ταινίες παραγωγής Disney, όπως η σειρά ταινιών Star Wars, τις οποίες αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στο Netflix.

Μάλιστα, στο Disney+ θα υπάρχει και σειρά με ήρωες από το σύμπαν του Star Wars, την οποία θα μπορεί να παρακολουθήσει κανείς αποκλειστικά εκεί.

Υπάρχει, ακόμα, η πληροφορία ότι το Disney+ θα προβάλλει και μια σειρά με ήρωα τον Loki της Marvel.

Εννοείται ότι όλο το περιεχόμενο παραγωγής Disney που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στο Netflix θα αποσυρθεί εντός του 2019, αφού θα προβάλλεται σε άλλη υπηρεσία streaming.

Σε αυτή τη φάση δεν έχει γίνει αναφορά στην τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Disney για τη συνδρομή στη νέα της υπηρεσία.