Η Chrissy Teigen όταν ήταν μόλις 20 χρονών έκανε πλαστική επέμβαση…

Συχνά, τα αποτελέσματα των πλαστικών επεμβάσεων που επιλέγουν να κάνουν οι celebrities προκειμένου να διορθώσουν και να βελτιώσουν την εικόνα τους, είναι ορατά. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες του Hollywood είτε αρνούνται να μιλήσουν για αυτές ή ακόμα, αρνούνται πεισματικά να το παραδεχτούν. Εξαίρεση αποτελεί η Chrissy Teigen, η οποία σε συνέντευξη που έδωσε σε ξένο μέσο, αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που αποφάσισε να κάνει στα 20 της.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο, μιλώντας στο Glamour UK, είπε: «Ναι, έκανα αυξητική στήθους όταν ήμουν περίπου 20 χρονών. Σκεφτόμουν, ότι ήθελα να είναι «ζωντανό» όταν ξαπλώνω με το μαγιό μου. Όμως, όταν κάνεις παιδιά και το στήθος γεμίζει με γάλα και μετά αδειάζει, βρίσκεις τον μπελά σου όπως εγώ.»

Η Chrissy Teigen πρόσθεσε ότι απλά συμπλήρωσε το στήθος της ώστε να φαίνεται πιο στρογγυλό και σφιχτό, αλλά δεν άλλαξε το cup size. Ενώ σημείωσε πως παρότι πρέπει να γίνεται αντικατάσταση των εμφυτευμάτων κάθε δέκα χρόνια, η ίδια φοβάται να πάρει το ρίσκο της επέμβασης επειδή έχει παιδιά. «Δεν θέλω να πεθάνω έτσι, από μια εγχείρηση αυξητικής στήθους», δήλωσε.