Η Beyonce έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο στη πρεμιέρα του “The Lion King”

Στην πρεμιέρα της ταινίας “ The Lion King”, στο Λονδίνο, η “βασίλισσα της Αμερικής” Beyonce σύναψε τις πρώτες διπλωματικές σχέσεις της με τη Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ .

Ήταν σίγουρα μια χαρούμενη στιγμή, αλλά μερίδα του Τύπου δεν θα μπορούσε να την αφήσει χωρίς να προσθέσει στοιχεία αντιπαράθεσης.

Υπήρξε μία συζήτηση ότι η Beyoncé έσπασε αυτή την παλιά άμορφη έννοια που λέγεται «βασιλικό πρωτόκολλο» κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Entertainment Tonight, η βασιλική ασφάλεια περίμενε τη Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι να περπατήσουν στο κίτρινο χαλί τελευταίοι και μάλιστα έπρεπε να το καθαρίσουν.

 

Φυσικά, όποιος είναι εξοικειωμένος με το “πρωτόκολλο Beyonce” γνωρίζει ότι συνήθως στη βασίλισσα της R&B και ποπ, Bey αρέσει να είναι η τελευταία που βαδίζει στο χαλί και αυτό ακριβώς συνέβη . Την συνόδευσε ο σύζυγος, της ράπερ Jay Z.

H πηγή του ET ανέφερε επίσης ότι η Beyonce και ο Jay Z “επισκίασαν εντελώς” το βασιλικό ζευγάρι τουλάχιστον όπως προέκυψε από τη μέτρηση του ενθουσιασμού του πλήθους.

Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Η Beyonce πρωταγωνιστεί στην ταινία και σε αντίθεση με τη Δούκισσα του Σάσσεξ δεν βρίσκεται συχνά στο Λονδίνο.