Η Apple σχεδιάζει εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου για την παρουσίαση του iPhone 14

Εκδήλωση για την παρουσίαση του iPhone 14 σκοπεύει να κάνει η Apple στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, με σκοπό να αποκαλύψει τη νέα έκδοση της σειράς, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Το iPhone 14 δεν θα είναι το μοναδικό νέο προϊόν της εταιρείας, καθώς η νέα σειρά θα περιλαμβάνει επίσης πολλούς νέους Mac, low-end και high-end iPad, καθώς και τρία μοντέλα Apple Watch.

Όπως επισημαίνει το Bloomberg, η Apple αναβαθμίζει το κορυφαίο προϊόν της σε μια δύσκολη στιγμή για τον κλάδο: Οι πωλήσεις smartphone έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν, καθώς οι καταναλωτές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του πληθωρισμού και την ταραγμένη οικονομία.

Ωστόσο, η Apple φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από τις άλλες εταιρείες του κλάδου, καθώς το προηγούμενο τρίμηνο το iPhone σημείωσε αρκετά καλές πωλήσεις και η εταιρεία έχει ενημερώσει τους προμηθευτές ότι δεν προβλέπει πτώση της ζήτησης.

Εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση, καθώς είναι πολύ πιθανό τα σχέδια της εταιρείας να αλλάξουν. Ωστόσο, ο τεχνολογικός κολοσσός συνήθως κάνει τις παρουσιάσεις των νέων iPhone κατά το πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Check Also

Έτσι θα κλειδώσετε ευαίσθητες φωτογραφίες σε iPhone και Android με λίγα κλικ

Οι φωτογραφίες σε όλες τις μορφές τους (selfie, screenshot κτλ) είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής …

H Hewlett-Packard ανακοίνωσε ότι θα απολύσει 4.000 ως 6.000 εργαζόμενους ως το 2025

Ηα μερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών HP ανακοίνωσε χθες Τρίτη πως θα απολύσει από …