Η 8η αγωνιστική πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Επιστροφή στη Super League μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και οι “μονομάχοι” μπαίνουν στην όγδοη στροφή του πρωταθλήματος. Η πρώτη αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις και η αρχή γίνεται στο Περιστέρι, εκεί που ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Σημαντικό παιχνίδι στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, ενώ επικίνδυνη είναι η έξοδος του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει στα Περιβόλια τον Πλατανιά.

Οι αγώνες των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκαν και το ενδιαφέρον επιστρέφει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Super League.

Η 8η αγωνιστική περιλαμβάνει τρία παιχνίδια το Σάββατο (19/10), ενώ η δράση θα συνεχιστεί με πέντε ακόμα την Κυριακή (20/10) και θα ολοκληρωθεί με το τελευταίο παιχνίδι, αυτό της Δευτέρας (21/10).

Για το σημερινό μενού αγωνίζονται οι πρωτοπόροι, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το τρίποντο κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια, ούτως ώστε να διατηρηθεί στο +3 από τον ΠΑΟΚ και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο κρίσιμο ματς με την Μπενφίκα στη Λισσαβόνα.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Πλατανιάς μέχρι και σήμερα αγνοεί την λέξη ήττα, ενώ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει προκαλέσει πολλές ζημιές ως αντίπαλος προπονητής των ερυθρολεύκων. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20:30GR.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18:15GR, η δράση θα βρίσκεται στην Τούμπα εκεί που ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του πάντα επικίνδυνου Αστέρα Τρίπολης και να συνεχίσει το κυνήγι του πρωτοπόρου από θέση βολής.

Οι αρκάδες δημιουργούν πάντα προβλήματα μέσα στην Τούμπα και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το μεσημέρι στις 16:00GR στο Περιστέρι, εκεί που ο 4ος Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τρίποντο για να σκαρφαλώσουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ οι βοιωτοί θα ψάξουν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα μακριά από το σπίτι τους.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική

Σάββατο 19/10
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 16:00GR
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 18:15GR
Πλατανιάς Χανίων – Ολυμπιακός 20:30GR

Κυριακή 20/10
Βέροια – Αρης 16:00GR
Καλλονή – Ξάνθη 18:15GR
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 18:15GR
ΟΦΗ – Εργοτέλης 18:15GR
Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 20:30GR

Δευτέρα 21/10
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 19:30GR