Η 74χρονη Τζακλίν Σμιθ από τους «Αγγέλους του Τσάρλι» αποκαλύπτει πως μένει αγέραστη..!

Στα 74 της χρόνια, η Τζάκλιν Σμιθ, μια από τους «Αγγέλους του Τσάρλι» δείχνει πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ.

Η Σμιθ δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες της καλλίγραμμης σιλουέτας της, παρότι βρίσκεται στην όγδοη δεκαετία της ζωής της, ενώ αποκαλύπτει πως προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται και φροντίζει να προσφέρει στο πρόσωπό της μια σειρά από πίλινγκ και λέιζερ. Όπως λέει άλλωστε, αποφεύγει το λίφτινγκ.

Άλλωστε, η Σμιθ φαίνεται απόλυτα συνυφασμένη με την ηλικία της και δηλώνει περήφανη γιαγιά. Την περασμένη εβδομάδα γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια τούρτα που έγραφε. «Τζακλίν Σμιθ: Πρόεδρος και επικεφαλής των Babysitter. Σλόγκαν μας: Οι απολαβές μας είναι χαμηλές, πολύ χαμηλές. «Ποιος θέλει χρήματα με τέτοια δουλειά». Ωράριο: Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. «Πάντα μπορούμε να ακυρώσουμε τα σχέδιά μας: Η ζωή μας δεν είναι σημαντική». Η επιφάνεια της τούρτας έμοιαζε με επαγγελματική κάρτα και στη θέση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αναγραφόταν: «Τα εγγόνια είναι η ζωή μου».

Με τη σειρά «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» οι μετοχές της Τζακλίν Σμιθ εκτοξεύτηκαν, έτσι που το 1985 απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Από την ίδια χρονιά μπήκε στον χώρο της μόδας, λανσάροντας τη δική της σειρά ρούχων για γυναίκες, εταιρία που με τα χρόνια επεκτάθηκε σε έπιπλα και καλλυντικά κάνοντας την Σμιθ πάμπλουτη.

Πέρασαν 43 χρόνια από τους «Αγγέλους του Τσάρλι»
Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Τζακλίν Σμιθ ανάρτησε μια φωτογραφία από την τριάδα των «Αγγέλων του Τσάρλι» και σημείωσε: «Μπορείτε να πιστέψετε πως οι «Άγγελοι του Τσάρλι» έκαναν πρεμιέρα πριν από 43 χρόνια; Η σειρά άλλαξε τη ζωή μου για πάντα και είμαι τόσο ευγνώμων για όλη τη στήριξη που συνεχίζετε να μου δίνετε στο πέρασμα των χρόνων».

Σε άλλη της ανάρτηση, η Σμιθ αναρτούσε μια φωτογραφία από το reunion των Αγγέλων στα βραβεία Emmy πριν από 13 χρόνια. Και οι τρεις τους έδειχναν τότε, 33 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς πανέμορφες και λαμπερές.

Το φαινόμενο «Άγγελοι του Τσάρλι»
Η θρυλική σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι» έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο ABC τον Σεπτέμβριο του 1976 και διήρκησε για πέντε σεζόν με το φινάλε της να γράφει 24 Ιουνίου 1981. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους παρακολουθούσαμε τις Κέιτ Τζάκσον, Φάρα Φόσετ και Τζακλίν Σμιθ, με τη σειρά να βρίσκεται διαρκώς στη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα προγράμματα στην αμερικανική τηλεόραση για τα δύο πρώτα χρόνια προβολής του.

Δεν είναι τυχαίο πως η ιδέα των τριών κατασκόπων βρήκε διέξοδο στη μεγάλη οθόνη με τις τρεις ταινίες των «Αγγέλων του Τσάρλι», αλλά και μια ακόμη σειρά που προσπάθησε (ανεπιτυχώς, καθώς κόπηκε στα επτά επεισόδια) να φέρει το πρότζεκτ στο σήμερα. Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως ο κόσμος των «Αγγέλων του Τσάρλι» θα επανέρθει στον κινηματογράφο με νέες ηθοποιούς.