Η 43χρονη Κέιτι Πράις κάνει τη «μεγάλη είσοδο» στο OnlyFans (Video)

Η Κέιτι Πράις γνωρίζει πολύ καλά πώς να τραβάει την προσοχή πάνω της και το απέδειξε για ακόμα μία φορά.

Το 43χρονο πρώην μοντέλο έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη, τόσο με τις δηλώσεις της, όσο και με τις συνήθειές της.

Αν και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, είχε «απογοητεύσει» το κοινό της με μία δυσάρεστη είδηση, καθώς οι αστυνομικές αρχές την έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και κοκαΐνης, αυτή τη φορά βρήκε τον τρόπο για να κερδίσει ξανά τους θαυμαστές της.

Όπως έκανε γνωστό σε μία συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη Sun ντυμένη σέξι καλόγρια, ετοιμάζεται να κάνει τη «μεγάλη είσοδο» στον κόσμο του OnlyFans.

«Ο λόγος που ντύθηκα έτσι είναι, γιατί στην πραγματικότητα είμαι αυθεντική και αθώα. Νέα χρονιά, νέα αρχή. Θα φτιάξω το κανάλι μου στο OnlyFans, πιστεύω ότι είμαι γεννημένη να το κάνω αυτό. Ήδη τόσα χρόνια βρίσκομαι με κάποιον τρόπο σε αυτόν το λαμπερό χώρο. Οπότε, είναι η ευκαιρία μου να το κάνω μόνη μου, χωρίς να με εμποδίζει κανείς. Πάντα πληρωνόμουν για να κάνω ό,τι κάνω. Ας το κάνω λοιπόν, όπως θέλω. Το σώμα μου είναι πολύτιμο. Εγώ βάζω τους κανόνες. Γιατί να μου υποδεικνύουν άλλοι πώς να το χειριστώ;», δήλωσε το μοντέλο, αποφασισμένο να φέρει τα πάνω-κάτω στη δημοφιλή πλατφόρμα με την σέξι παρουσία της.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να δημοσιεύει μόνο φωτογραφίες στο κανάλι της, καθώς θέλει να έχει επικοινωνία με τους θαυμαστές της. Τόνισε, μάλιστα, πως θα δώσει μεγάλη έμφαση στο γυναικείο κοινό, καθώς θέλει με την παρουσία της να ενδυναμώσει με κάποιο τρόπο το φεμινιστικό κίνημα.

«Νόμιζα πως το OnlyFans λειτουργεί με γυμνό, περιεχόμενο πορνό κλπ, όμως κατάλαβα πως ουσιαστικά είναι στο χέρι σου το πώς θα χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Θέλω να στηρίξω το γυναικείο φύλο, να δυναμώσω τις γυναίκες που με ακολουθούν», αναφέρει.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η εκρηκτική Κέιτι φρόντισε να δώσει μία πρώτη γεύση στο κοινό της από το περιεχόμενο που θα αναρτά στο κανάλι της. Ωστόσο, αν και η ίδια υποστήριξε πως δεν έχει σκοπό να το «γεμίσει» με ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες, τα βίντεο που ανάρτησε, κάθε άλλο παρά αυτό δείχνουν…