Η 25χρονη Αναστασία που τραυματίστηκε στα επεισόδια θα κινηθεί νομικά

Η 25χρονη Αναστασία που τραυματίστηκε στα επεισόδια θα κινηθεί νομικά όπως ανέφερε σε παράμβασή της στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, και ανέφερε επίσης πως σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι.

Η νεαρή, δήλωσε εμφαντικά ότι δεν φοβάται τίποτα και ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά τόσο εναντίον των Αρχών Ασφαλείας όσο και κατά της Κυβέρνησης.

Η 25χρονη Αναστασία, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας, μουσικός και καλλιτέχνης, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή πολύ πιο σοβαρό θέμα από την όρασή της, αποτελεί η πολιτική κατάσταση στην Κύπρο.

“Καταλαβαίνω ότι πρέπει να γίνουν έρευνες, αλλά δείτε το βίντεο, και κρίνετε μόνοι σας αν έχει ασκηθεί υπέρμετρη βία, συγκρίνονται τα ρόπαλα με τα πορτοκάλια; Που ζούμε;

Αυτό που έγινε προκάλεσε πολλά πράγματα, ο κόσμος αγανάκτησε, δεν ακούει πλέον κανέναν. Πήγα στη διαδήλωση, δεν έβρισα κανέναν, δεν έριξα πορτοκάλια, γάλατα ή πέτρες. Απλά χόρευα, ασκούσα το δικαίωμα κίνησης, φορούσα μάσκα και βρισκόμουν στο πεζοδρόμιο. Χόρευα και απλά ήρθε εκείνη η αντλία και μου έριξε στο πρόσωπο χωρίς λόγο, απλά για να παραδειγματιστούν οι άλλοι.

Λιποθύμησα για δέκα λεπτά, με σήκωσαν κάποιοι εκεί. Η Αστυνομία δεν κάλεσε ούτε και ένα ασθενοφόρο, πήγα στο νοσοκομείο. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου είδα έναν αστυνομικό από πάνω μου. Μπορούσε να ήταν ένα μωρό στη θέση μου, εγώ θα κινηθώ νομικά μέχρι να δω αυτούς τους ανθρώπους να τιμωρούνται”.