Η 23χρονη Ρωσίδα που λατρεύει να σκοτώνει αρκούδες και να ποζάρει με τα κουφάρια τους

Η Alexandra Tyutcheva είναι μια 23χρονη γυναίκα που έχει σαν χόμπι να δολοφονεί ανυπεράσπιστες αρκούδες και στη συνέχεια να φωτογραφίζεται περιχαρής μαζί με τα κουφάρια τους.

Στη συνέχεια υπερήφανη για τα κατορθώματα της ανεβάζει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Φυσικά ο κόσμος εξαγριώνεται και η Alexandra γίνεται αποδέκτης κάθε λογής οργισμένων σχολίων.

Τα πιο ήπια από αυτά την αποκαλούν αμόρφωτη και αγράμματη που συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε ζούγκλα. Και ότι μακάρι στη θέση της αρκούδας να βρισκόταν εκείνη και όχι το ζώο.

Η ίδια αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να απαντήσει στους επικριτές της. Του είπε όλους υποκριτές οι οποίοι ενώ τρώνε κρέας, από ζώα που σκοτώνονται για αυτόν το λόγο, την κατακρίνουν ότι εκείνη σκοτώνει ζώα. Η Η Alexandra λέει επίσης ότι το κυνήγι μπορεί να συμβάλλει προς τη διατήρηση της ισορροπίας στη φύση «και όσοι το κατακρίνουν δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Καλά και ωραία τα όσα είπε η 23χροη ρωσίδα, αλλά ξεχνάει κάτι σημαντικό. Όσους χαρακτηρίζει υποκριτες επειδή τρωνε κρέας, αυτό γίνεται από ανάγκη και όχι από ευχαρίστηση όπως ευχαρίστηση νιώθει εκείνη όταν δολοφονεί ζώα. Η ίδια κυνηγάει μαζί με τον πατέρα της και συχνά πυκνά για να εντοπίσει αρκούδες, ελάφια και άλλα άγρια ζώα, κάνει μια διαδρομή μεγαλύτερη των 400 χιλιομέτρων.