«Η Ώρα της Γης» πλησιάζει…

Εκδήλωση στο πάρκο για την Κλιματική Αλλαγή

Σήμερα το βράδυ, στις 8.30μμ, εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες σε περισσότερες από 135 χώρες σε όλο τον κόσμο θα ενωθούν για τον εορτασμό του πλανήτη κλείνοντας τα φώτα για μια ώρα – την «Ώρα της Γης» μεταφέροντας το μήνυμα για την ανάγκη λήψης μέτρων για την προστασία της ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές.

Στα πλαίσια αυτής της παγκόσμιας δράσης η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου σας καλεί σε περιβαλλοντικό πανηγύρι στο πάρκο δίπλα από το Προεδρικό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα 29 Μαρτίου 2014 από τις 11:00-13:00 με συμμετοχή οργανώσεων και φορέων, όπου θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, διανομή ενημερωτικού υλικού, μουσική και τραγούδια.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο έντιμος Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Καδής.

Η εμβληματική εκδήλωση στην Κύπρο για την Ώρα της Γης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη (Ώρα προσέλευσης 7.30μμ).

Οι εκδηλώσεις στην Κύπρο συντονίζονται από την Νεολαία Οικολόγων και το Κίνημα Οικολόγων εκ μέρους του παγκόσμιου διοργανωτή (WWF Αυστραλίας) και τελούνται υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.