Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Αριστοτέλης» δωρεάν στους Κύπριους μαθητές

Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Αριστοτέλης» από σήμερα διατίθεται δωρεάν προς όλους τους μαθητές της Κύπρου μετά από εξεύρεση ιδιωτικών πόρων για τη χρηματοδότησή της. Οι μαθητές μας, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.aristotelislibrary.com θα μπορούν να ζητήσουν και να λάβουν τον κωδικό ασφαλούς ενεργοποίησης, τον οποίο στη συνέχεια θα καταχωρήσουν στην εφαρμογή ενεργοποιώντας την τάξη τους.

Άμεσα θα προστεθούν βιβλία του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδος και πριν το τέλος της φετινής χρονιάς, στόχος είναι να λειτουργήσει η βιβλιοθήκη για τους μαθητές Δημοτικού στις τάξεις Δ, Ε και Στ.

Για τη νέα σχολική χρονιά προγραμματίζονται σημαντικές λογισμικές αναβαθμίσεις και ανάπτυξη νέων εργαλείων διαδραστικότητας και μάθησης.
Λίγα λόγια για την ψηφιακή βιβλιοθήκη «Αριστοτέλης»

Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Αριστοτέλης» είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία ανάπτυξης της διαδραστικότητας των εκπαιδευτικών βιβλίων και της ψηφιακής τους λειτουργίας σε ταμπλέτες. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από Κύπριους σχεδιαστές και προγραμματιστές και είναι πιστοποιημένο στο μητρώο τεχνολογικών βοηθημάτων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Ομάδα ανάπτυξης Ψηφιακής Βιβλιοθήκης «Αριστοτέλης»