Η Χαρούλα Λαμπράκη αποκάλυψε το παράπονο που έχει από την Πίτσα Παπαδοπούλου

Η Χαρούλα Λαμπράκη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το παράνονο που έχει από την κουμπάρα της Πίτσα Παπαδοπούλου.

Με τις γυναίκες συναδέλφους πώς τα πηγαίνατε;
Όταν ήμουν εγώ δεν έπαιρναν άλλη στο σχήμα. Υπήρχε ανταγωνισμός, αλλά κι αυτές είχαν επιτυχίες, για να ανταγωνιστούν εμένα; Η Πίτσα Παπαδοπούλου είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει την κόρη μου Μαριλένα, όμως δεν έρχεται να τη βλέπει κι αυτό είναι παράπονο.

Ποιο είναι το παράπονό σας από την Πίτσα Παπαδοπούλου;
Είναι παράπονο το ότι δεν ήρθε στο γάμο του παιδιού μου και το ότι δεν ήρθε ποτέ να δει τον εγγονό μου τον Άκη, από τότε που γεννήθηκε. Η Πίτσα έχει πολλά προβλήματα και δεν την παρεξηγώ.

Δεν μιλάτε, δεν έχετε επαφή;
Μιλάμε, αλλά όποτε βρεθούμε, κάποτε μιλούσαμε 10 φορές τη μέρα.

Τι άλλαξε στη μεταξύ σας σχέση;
Δεν ξέρω, ούτε και τη ρώτησα ποτέ.

Γιατί δεν τη ρωτήσατε;
Όταν βλέπεις ότι κάποιος απομακρύνεται από σένα… εκεί υπερίσχυσε κι εμένα ο εγωισμός μου, είπε: «Γιατί; Τι έγινε; Εγώ σε πήγα στον Τάκη Μουσαφίρη, εκείνος σου έδωσε τραγούδια, έγινες αυτή που έγινες, σου φέρθηκα ποτέ άσχημα; Σου μίλησα άσχημα;». Από το σπίτι μου έφυγε για να πάει στον Μουσαφίρη και μου είπε: «Αν δεν μου δώσει τραγούδια, με σένα θα τα βάλω». Εγώ της είπα «Καλά, δεν πειράζει, πήγαινε εσύ να κάνεις επιτυχία και μετά μη μου ξαναμιλάς».