Η Χαρά Παππά, ο έρωτας της για τον Μπουράκ Χακί… και το μονόπετρο (Video)

Μπορεί η Χαρά Παππά να αποχώρησε από το GNTM ωστόσο έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη καθώς έξω από το παιχνίδι την περίμενε ο αγαπημένος της Μπουράκ Χακί. Το μοντέλο μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μοντέλων βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» όπου μίλησε με μεγάλη αγάπη για τη σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό.

«Στην Τουρκία πήρα την απόφαση να βρεθώ δύο χρόνια πριν λόγω του Μπουράκ, που ήμουν μαζί του. Ήθελα να συγκατοικήσω με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν 7 μήνες ήδη μαζί. Ήταν κάτι έντονο από την αρχή. Δεν τον γνώριζα. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πολύ γοητευτικός, γλυκός», δήλωσε αρχικά η Χαρά Παππά και συνέχισε:

«Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρά μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Για αυτό και τον αγαπώ τόσο, με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια σχέση».

Όταν πρόσεξε δε η Κατερίνα Καραβάτου το χέρι του νεαρού μοντέλου, δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει. «Ναι, είναι μονόπετρο. Το έχω και το φορούσα πριν από το παιχνίδι» απάντησε με χαμόγελο η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM. «Ήταν κάτι σαν πρόταση συμβίωσης διότι πώς θα έφευγα έτσι από την Τουρκία. Το σκέφτηκε πιο ρομαντικά ο Μπουράκ».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=6velVPLYrH4&feature=emb_title