Η φωτογραφία του Καρόλου με τον Τζόνι Κας – Ο βασιλιάς του «ροκ εντ ρολ» (Photo)

Ροκ ακούσματα είχε στα νιάτα του ο νέος Βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος ο Γ’, όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail», αποκαλύπτοντας ότι ήταν μεγάλος θαυμαστής του αξέχαστου Τζόνι Κας.

Μία παλιά φωτογραφία του Καρόλου δίπλα στον θρύλο της μουσικής αποδεικνύει ότι ο πρωτότοκος γιος της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ, είχε μία αδυναμία στον Κας.

Η κόρη του Αμερικανού τραγουδιστή αποφάσισε να ανεβάσει στο Twitter τη φωτογραφία του νυν μονάρχη όταν συνάντησε τον πατέρα της το 1976 για να παρακολουθήσει την πριγκίπισσα Άννα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Μόντρεαλ.

«Συζητούσα όλη μέρα για το αν θα δημοσιεύσω ή όχι αυτή τη φωτογραφία, αλλά είναι πολύ καλή για να την κρατήσω κρυφή», γράφει η Τζόνι Κας στο Twitter. H σχετική φωτογραφία απεικονίζει τον Κάρολο στα νιάτα του με αρκετά μαλλιά και μουσάκι …

Ο πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ ήταν φαν του Κας, γνωστού για την βαθιά φωνή του και τα μαύρα ρούχα που φορούσε συνεχώς αποκτώντας το παρατσούκλι «The Man in Black».

Τραγουδούσε κυρίως κάντρι όμως ηχογράφησε και ροκ εν ρολ, μπλουζ, rockabilly, φολκ και γκόσπελ και επηρέασε καθένα από αυτά.

Ήταν ένας από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις, μετρώντας πάνω από 90 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.