Η φωτογράφηση της Εύας Λονγκόρια προκαλεί «εγκεφαλικά» (Photos)

Φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού και μάλιστα με μπικίνι πραγματοποίησε η Εύα Λογκόρια η οποία πόζαρε με χάρη στον φακό και έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

Η 42χρονη καλλονή φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της.

«Δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι, αλλά μου αρέσει η αίσθηση που έχω μετά τη γυμναστική. Πάντα εύχομαι να μην… εμφανιστεί ο γυμναστής μου. Πάντα εύχομαι να μου ακυρώσει την προπόνηση».

Ο τρίτος σύζυγός της, ο 42χρονος Jose Baston είναι ο άνθρωπος που τη στηρίζει και που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

«Το κίνητρό μου είναι ένα ποτήρι κρασί στο τέλος της ημέρας. Σκέφτομαι : “Εύα, αν θες αν ποτήρι κρασί, αυτό πρέπει να κάνεις”. Τρέχω πολύ. Κάνω SoulCycle, πιλάτες, yoga. Αν έχω να εμφανιστώ στο κόκκινο χαλί, δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην φροντίδα του δέρματός μου. Κάνω απολέπιση -τουλάχιστον τρεις μέρες πριν-, φροντίζω ιδιαίτερα τα φρύδια μου. Εγώ και ο σύζυγός μου ακολουθήσαμε για λίγο χορτοφαγική διατροφή και μας άρεσε μάλιστα».

Μιλώντας για το σώμα της, η ίδια εξομολογείται ότι δεν έχει αποδεχθεί πλήρως την εικόνα του αν και δηλώνει αντίθετη με τις κοινωνικές «επιταγές» που επιβάλλουν στις γυναίκες συγκεκριμένο νούμερο στα ρούχα τους για να νιώθουν όμορφες.