Η τυφλή γάτα που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο (Photos)

Αυτή η μικροσκοπική γάτα με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και το πλούσιο γκριζωπό τρίχωμά της, που ακούει στο όνομα Μέρλιν, έχει κατακτήσεις τις καρδιές χιλιάδων οπαδών στο Instagram.

Οι γονείς τους Ναθάνιελ και Έλιοτ Γκριν, δύο εικαστικοί γνώρισαν τον Μέρλιν στο κέντρο Lynchburg Humane Society. Και παρόλο που ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ο Έλιοτ παραδέχεται στο Bored Panda ότι δεν ήταν η πρώτη του επιλογή.

«Στην πραγματικότητα, μια συνάδερφός μου με έπεισε να πάρω ένα ζώο από το καταφύγιο. Κοιτάζοντας στο site τους, ο Ναθάνιελ κι εγώ, αρχικά επιλέξαμε μια σιαμαία γάτα, αλλά όταν επισκέφθηκα το καταφύγιο, το είχαν ήδη υιοθετήσει».

Το ζευγάρι συνέχισε την αναζήτησή του. «Η κυρία που μας έδειχνε τα ζώα μας είδε ότι ήμασταν πολύ αναποφάσιστοι και μας είπε ότι είχε ένα που το αγαπούσε πολύ, αλλά πως είχε κάποια προβλήματα και ήταν άρρωστος. Μας πήγε στην ιατρική πτέρυγα και μας έδειξε αυτό το μικρό γατάκι που ανάρρωνε από ένα κρύωμα. Μόλις μου είπε ότι ήταν τυφλός, ανησύχησα λιγάκι. Ως φοιτητής με δύο δουλειές, φοβόμουν πως δεν θα μπορούσα να παράσχω στον Μέρλιν την προσοχή που χρειαζόταν. Μόλις όμως τον πήρα αγκαλιά, ήταν αρκετά προφανές πως ήταν τέλειος».