Η “τρελή” δίαιτα του Λεμπρόν Τζέιμς… τι τρώει και δεν παχαίνει..

Keto, paleo, vegan, χαμηλή σε υδατάνθρακες, χωρίς υδατάνδρακες, οι διατροφικές συνήθειες των αθλητών διαφέρουν αλλά από ότι φαίνεται ο Λεμπρόν Τζέιμς παρά την άψογη σιλουέτα του και το καλογυμνασμένο σώμα του, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό από τις επιλογές του στο φαγητό από όταν ήταν παιδί.

Σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στους Cleveland Cavaliers, Tristan Thompson, ο 35χρονος “έχει την χειρότερη διατροφή που μπορεί να κάνει κανείς”.

“Ρωτήστε τον τι τρώει για πρωινό” είπε ο Thomson στο “The Athletic”.

“Τρώει τρία γαλλικά τοστ, τα λούζει με σιρόπι και φράουλες και μπανάνες. Μετά τρώει μια ομελέτα με τέσσερα αυγά και στη συνέχεια πάει για προπόνηση και κάνει τα καρφώματά του. Δεν υπάρχει λογική” τόνισε.

“Τρώει γλυκό με κάθε γεύμα. Θα κάνει μια vegan δίαιτα για μια εβδομάδα, αλλά στην πραγματικότητα τρώει έτσι το μεγαλύτερο διάστημα, δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. Είναι πραγματικά μοναδικός, τρώει ότι $%$#% υπάρχει” πρόσθεσε.
Οι περισσότεροι αθλητές ακολουθούν αυστηρές δίαιτες, ενώ γλυκά και επεξεργασμένα φαγητά είναι απαγορευμένα δια ροπάλου.

Ο Thompson, που είναι 28 ετών, προσπάθησε να μιμηθεί την διατροφή του Λεμπρόν.

“Θυμάμαι προσπάθησα να φάω όπως εκείνος αλλά δεν δούλεψε για μένα, πήρα αμέσως βάρος και σταμάτησα. Το ότι δουλεύει για εκείνον δεν σημαίνει ότι δουλεύει για όλους. Λατρεύει τα γλυκά, είναι τρελό πώς καταφέρνει ο οργανισμός του και τα καίει”.