Η τραγουδίστρια Sia επιβεβαίωσε ότι είναι μαμά δύο 19χρονων αγοριών (Video)

Η Sia μιλάει για τη ζωή της ως μητέρα. Σε ένα επεισόδιο του The Morning Mash Up του SiriusXM, η 44χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι υιοθέτησε δύο αγόρια 18 ετών το 2019.
“Στην πραγματικότητα υιοθέτησα δύο γιους πέρυσι. Ήταν 18 ετών. Και οι δύο είναι 19 ετών τώρα”, είπε. «Μεγάλωναν από το σύστημα ανάδοχης φροντίδας. Ναι, και τους αγαπώ».

Όταν ρωτήθηκε πώς οι γιοι της χειρίζονται τις κοινωνικές αποστάσεις, μοιράστηκε ότι μοιάζει με αγώνα. “Κι οι δύο το βρίσκουν πολύ δύσκολο, ο ένας περισσότερο από τον άλλο”, εξήγησε. “Αλλά κι οι δύο κάνουν πράγματα που είναι πολύ καλά γι’ αυτούς, που είναι τους πραγματικά χρήσιμα. Κάνουν πολλά εκπαιδευτικά πραγματικά, που είναι καλά γι’ αυτούς.”

Παρόλο που η Sia επιβεβαιώνει επίσημα τις υιοθεσίες των δύο γιων της τώρα, σε μια συνέντευξη του GQ τον Ιανουάριο αποκάλυψε ότι είχε υιοθετήσει τουλάχιστον ένα από τα αγόρια της. Η Sia είχε μιλήσει δημοσίως για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί τον Μάιο του 2019, όταν έκανε tweet στους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ του HBO, Foster, λέγοντας ότι θα ήταν πρόθυμη να υιοθετήσει ένα 16χρονο αγόρι που ήταν στην ταινία. “Γεια σου Dasani από το Foster στο HBO! Θα ήθελα να σε υιοθετήσω απλώς προσπαθούμε να σε βρούμε.”, έγραψε στο τώρα διαγραμμένο tweet. “Αλλά θέλω να ξέρετε ότι θα έχετε ένα σπίτι μαζί μου.”