Η Τζέρι Χάλιγουελ απαντά για το αν έκανε σεξ με την Mel B

Η Τζέρι Χάλιγουελ έσπασε τη σιωπή της και μετά από μια εβδομάδα, απαντά στην Mel B, η οποία ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της, ότι τα δύο πρώην Spice Girls έκαναν σεξ.

Η 46χρονη Τζέρι αρνήθηκε τα πάντα και όπως είπε νιώθει προδομένη και θέλει να συνεχίσει με τη ζωή της.

Σε μια δήλωσή της που δημοσιεύθηκε στην MailOnline, η τραγουδίστρια επανέλαβε την αγάπη της για τις τέσσερις πρώην συνεργάτιδές της και μοιράστηκε το πόσο πολύ ανυπομονούσε να πάει σε περιοδεία με τη 43χρονη Mel B που έκανε την αποκάλυψη, τη 45χρονη Mel C και τη 43χρονη Έμμα Μπάντον.

«Είναι πολύ απογοητευτικό το ότι διαβάζω γι’ αυτές τις φήμες ξανά, ειδικά την Ημέρα της Μητέρας (σ.σ. στη Βρετανία). Η Τζέρι αγαπά τις Spice Girls: Την Έμμα, τη Μέλανι, τη Μέλανι και τη Βικτόρια (Μπέκαμ). Θα ήθελε οι θαμαστές να γνωρίζουν πως αυτά που ειπώθηκαν πρόσφατα απλά δεν είναι αλήθεια και έχουν υπάρξει πολύ επίπονα για την οικογένειά της», αναφέρεται στην ανακοίνωση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Κοιτώντας μπροστά, η Τζέρι ανυπομονεί να δει τα κορίτσια και όλους τους φαν στην περιοδεία, να περάσει τέλεια με όλους και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Κάποιοι έκαναν λόγο για φήμες που επιτέλους επιβεβαιώθηκαν, καθώς λέγεται ότι αυτό δεν έχει συμβεί μόνο μία φορά κι ότι οι δυο γυναίκες είχαν σχέση από τότε που πρωτογνωρίστηκαν. Άλλοι μιλούν για ένα διαφημιστικό τρικ, μπου έχει σκοπό να ενισχυθούν οι πωλήσεις του βιβλίου της Mel B.

Η Τζέρι Χάλιγουελ έχει μία κόρη, την Μπλούμπελ που είναι 12 χρονών, και έναν γιο, τον δίχρονο Μόντυ.