Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ολόγυμνη για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Όπως τη γέννησε η μαμά της αποφάσισε να ποζάρει η Τζένιφερ Λόπεζ στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ «In the Morning», σε μία από τις πιο τολμηρές κινήσεις που έχει κάνει τελευταία χρόνια η 51χρονη Λατίνα.

«Αυτό είναι το επίσημο cover art για το In The Morning. To single κυκλοφορεί την Παρασκευή» γράφει η δημοφιλής ποπ σταρ στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, που συνοδευόταν από την φωτογραφία του εξωφύλλου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Οπως θα περίμενε κανείς, η ενότητα των σχολίων πήρε αμέσως «φωτιά», με αμέτρητους φαν της να δηλώνουν… εκστασιασμένοι. «Η απόλυτη τελειότητα», «Είσαι ακόμα η καλύτερη», «Ανεβάζεις τον πήχυ για όλες μας», μερικά από τα ενθουσιώδη σχόλια στο ποστ που «μάζεψε» σχεδόν 5,5 εκατομμύρια like μέσα σε 9 ώρες.

Η δημοφιλής ποπ σταρ με το εντυπωσιακό κορμί έχει κάνει αρκετές προκλητικές φωτογραφίσεις στο παρελθόν, καθώς γνωρίζει καλά ότι οι καμπύλες της είναι από τα πιο δυνατά της «χαρτιά». Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια ημίγυμνη φωτογράφιση το 2018, για το InStyle, όπου ωστόσο υπήρχε μια κάπα για να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Αυτή τη φορά το οποιοδήποτε ύφασμα θεωρήθηκε… περιττό, και η Λόπεζ αποκαλύπτει το σώμα της που αψηφά τη βαρύτητα σε όλο του το μεγαλείο. Υπενθυμίζεται ότι εχθές η Λόπεζ πόσταρε στο Instagram της ένα σύντομο βίντεο με κοντινά πλάνα από τη γυμνή της φωτογράφιση, ενόψει της κυκλοφορίας του single της.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν έμειναν ολοι οι φαν της ποπ-σταρ ευχαριστημένοι με το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ, με κάποιους να δημοσιεύουν επικριτικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. «Μη γίνεσαι Καρντάσιαν», αναφέρει ένας σχολιαστής, ενώ κάποιος άλλος προσθέτει, «ΟΚ, αν θεωρείς ότι μόνο έτσι μπορείς να πουλήσεις τη μουσική σου»…