Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει την έγκριση της Τζένιφερ Γκάρνερ για την σχέση με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έδωσε το «πράσινο φως» στην Τζένιφερ Λόπεζ για την επανασύνδεση με τον πρώην της, Μπεν Άφλεκ.

Η ηθοποιός, που έχει δύο παιδιά με τον Μπεν Άφλεκ, ήταν παντρεμένη μαζί του για 13 χρόνια, ενώ αποφάσισαν να επιλέξουν χωριστούς δρόμους το 2018. Πλέον, λοιπόν, δεν την ενδιαφέρει ποια γυναίκα θα έχει στο πλευρό του ο Μπεν, όπως επιβεβαιώνει και δημοσίευμα του E!News, παρά μόνο να είναι «εντάξει» απέναντι στα παιδιά του.

«Δε θέλει να ανακατευτεί, έχει προχωρήσει στην ζωή της», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Τζένιφερ Γκάρνερ, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επανασύνδεση με τον πρώην της, Τζον Μίλερ. «Εξακολουθεί να εστιάζει στα παιδιά της και αυτά είναι η προτεραιότητά της. Όταν τα παιδιά είναι με τον Μπεν, εύχεται ότι αυτά είναι η προτεραιότητά του. Το τι κάνει στον υπόλοιπο χρόνο του δεν είναι δικό της πρόβλημα. Εκείνη έχει κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρχει μία καλή σχέση ανάμεσα στον Μπεν και τα παιδιά. Δε θα ανακατευτεί με την προσωπική του ζωή», συνεχίζει η πηγή.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Us Weekly αναφέρει μάλιστα, ότι η ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ λέγεται πως οι δυο τους έχουν συναντηθεί για να «ξεκαθαρίσουν» κάποια πράγματα σχετικά ίσως με τα παιδιά. «Η Λόπεζ έχει την έγκριση της Τζένιφερ Γκάρνερ. Η τραγουδίστρια πιστεύει ότι η Τζένιφερ είναι ένας καλοσυνάτος άνθρωπος και καταπληκτική μητέρα», αναφέρει άλλη πηγή από το περιβάλλον της Γκάρνερ.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις έρχονται ύστερα από τα δημοσιεύματα, που θέλουν την τραγουδίστρια να μετακομίζει από το Μαϊάμι για να βρεθεί δίπλα στον αγαπημένο της στο Λος Άντζελες.