Η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογείται τα προβλήματα που την ταλανίζουν

Η Τζένη Μπαλατσινό, η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλο, η γυναίκα που έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στην οικογένειά της απεκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη πως οι δυσκολίες και τα προβλήματα τη γονάτισαν.

Το τελευταίο διάστημα η οικογένειά της πέρασε πάρα πολλά, έκλεισε η επιχείρηση του άντρα της, πέρασαν και περνούν οικονομικά προβλήματα αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Πέτρου Κωστόπουλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ήταν και συνεχίζει να είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς. Ενός κακού μύρια έπονται. Το πρόβλημα υγείας του Πέτρου ήταν και είναι το πιο δύσκολο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της αρρώστιας. Ειδικά τον πρώτο καιρό που ήρθε το τσουνάμι των προβλημάτων και ο Πέτρος κράσαρε, νόμιζα ότι με εγκαταλείπει. Είχα την αίσθηση ότι τώρα στα δύσκολα φεύγει και με αφήνει μόνη μου με έναν κυκεώνα προβλημάτων. Θύμωσα πολύ μαζί του και αισθάνθηκα πιο μόνη μου από ποτέ», και συνέχισε,

«Μια μέρα, έπειτα από ένα περιστατικό, φοβήθηκα πολύ και εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα υγείας… Πήγαμε σε γιατρούς, μάθαμε, ρωτήσαμε και άρχισε τη φαρμακευτική αγωγή, η οποία αργεί να επιδράσει κιόλας… Μέσα σε όλα, έπρεπε να κατανοήσω και το ανισοζύγιο των χημικών ενώσεων. Το πρωί ξύπναγε με κλάματα και το βράδυ ήταν καλύτερα. Πέραν της αρρώστιας, πέραν των οικονομικών θεμάτων, πέραν του χρόνου που έτρεχε εναντίον μας, έπρεπε επιπλέον να προστατέψω τα παιδιά μου από όλη αυτή την… καλή δημοσιότητα. Ήμουν τυχερή γιατί με βοήθησε πολύ ένας άνθρωπος. Μου είπε την πιο σωστή κουβέντα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου: ‘Μην ψάχνεις για λύση τώρα, είσαι σε καράβι που βυθίζεται. Ψάξε για ένα βράχο να πάρεις μια ανάσα’. Εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να ιεραρχήσω τη σημαντικότητα των πραγμάτων, γιατί στον πανικό είναι όλα σημαντικά και δεν μπορείς να τα διαχωρίσεις».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι ακόμα οι δυσκολίες υπάρχουν στη ζωή τους αλλά το μόνο τους μέλημα είναι να καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους.

Check Also

Νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας – Διευκρινίσεις για το Safe Pass

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας το νέο δι΄παταγμα του Υπ0ουργού Υγείας,  με το …

Τζώρτζογλου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουν 12 ετών»

Με αφορμή τις καταγγελίες για παρενόχληση στον χώρο της υποκριτικής, ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε κάποια …