Η Τζένη Λάττου ”ανάβει φωτιές” στο Instagram..! (Photos)

  • Η Τζένη Λάττου έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας…

Έχει βλέμμα έντονο και εξωτικό, αυτό μαρτυρά και ένα μέρος της καταγωγής της (Σιγκαπούρη). Αν την παρατηρήσετε καλύτερα θα διακρίνετε το πείσμα αλλά και την Ελληνική πληθωρική προσωπικότητά της. Κυρίες και κύριοι υποδεχθείτε την κα Τζένη Λάττου.

Ασχολείται με τη μόδα και μάλιστα έχει στο βιογραφικό της πολλές συνεργασίες με εταιρίες προϊόντων ομορφιάς και ρούχων. Με πατέρα Έλληνα και μητέρα από τη Σιγκαπούρη, η Τζένη ασχολήθηκε με το μόντελινγκ (πήρε μέρος στον δημοφιλή διαγωνισμό Elite Model Look).

Στο βιογραφικό της θα δείτε και σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) αλλά και πτυχίο fitness trainer. Όμως το όνειρό της και εκεί που δίνει τον καλύτερο εαυτό της είναι ο χορός. Έτσι καταλαβαίνετε, πως δεν είναι τυχαία ανάμεσα στις καλύτερες. Έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Αν έχετε έντονη προσωπικότητα, εξυπνάδα, χιούμορ και ωραίο στιλ. Θα την κερδίσετε.

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της από το Instagram. Εσείς βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και φανταστείτε την να χορεύει.