Η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου Ariane Labed έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

H Natacha Ramsay-Levi παρουσίασε σήμερα την έκτη συλλογή της για την Chloé. Από το 2017 που ανέλαβε τα ηνία, η ικανότητα της να μεταφράζει τη γαλλική κομψότητα και τη δυναμική θηλυκότητα σε ρούχα, την έκανε να ενταχθεί τέλεια στον οίκο. Κατά συνέπεια, η σημερινή συλλογή ήταν διακριτικά προσιτή, από τα ρευστά shirt-dresses και τα καμηλό παλτά με τα paisley prints μέχρι τα βραδινά φορέματα σε συνδυασμό με ογκώδεις μπότες πεζοπορίας.

Τα φαρδιά δερμάτινα παντελόνια τα οποία συνδυάστηκαν με πλεκτά και τα ντελικάτα μεταξωτά πουκάμισα με γιακάδες από δαντέλα επίσης πρωταγωνίστησαν, παράλληλα με τα padded παλτά και τα πόντσο και φορέθηκαν με attitude από ένα διαφορετικό cast προσωπικοτήτων το οποίο περιλάμβανε και την σύζυγο του Γιώργου Λάνθιμου και μούσα της Chloé, Ariane Labed.

Στα παρασκήνια, η σχεδιάστρια εξήγησε ότι ως γυναίκες «πάντα αμφισβητούμε το τι σημαίνει θηλυκότητα». Για εκείνη, αυτό ήταν ένα ανοιχτό ερώτημα και κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί σε μια σταθερή ιδέα.

Αντ ‘αυτού, προσπάθησε να συμπεριλάβει πολλές απόψεις στην συλλογή της όπως μια σειρά ενδυμάτων και αξεσουάρ ζωγραφισμένα με εικόνες γυναικείων μορφών από την Ουγγαρέζα καλλιτέχνιδα Rita Ackermann μεταξύ άλλων.

Φημισμένη για το γεγονός ότι σύστησε πρώτη στον κόσμο στην ιδέα της It-bag με την Paddington satchel της το 2004, η Chloe χρησιμοποίησε τη σημερινή πασαρέλα ως πλατφόρμα για να αποκαλύψει μια νέα υποψήφια για το 2020: μια micro cross body τσάντα την οποία αναμένουμε να δούμε φορεμένη από τις πιο ενημερωμένες street-stylers την επόμενη σεζόν.