Η σωτηρία άρχισε από τις πινακίδες..

Ο βασικός  λόγος  που οδηγήθηκε η Κύπρος στην οικονομική καταστροφή είναι ο υπέρμετρος τραπεζικός τομέας της σύμφωνα με τα λεγόμενα των αρμοδίων.

Τώρα γίνονται προσπάθειες με οδηγίες των δανειστών μας για ρύθμιση του προβλήματος. Και τι είδαμε ως τώρα να γίνεται;  Εκεί που σε ένα δρόμο ήταν δίπλα ή απέναντι οι ανταγωνιστικές τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή ,τώρα βλέπουμε  και στις  δύο τις πινακίδες της Τράπεζας Κύπρου.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα που βλέπουν οι Kύπριοι πολίτες στην μεγάλη αλλαγή που συντελείται .  Την απόσυρση των πινακίδων της Λαϊκής Τράπεζας και την τοποθέτηση των πινακίδων με της Τράπεζας Κύπρου, μέσα σε μια νύχτα στην κυριολεξία.

Γιατί μπαίνοντας την πόρτα των τραπεζών αυτών τίποτα δεν έχει αλλάξει , οι δύο τραπεζες που ενώθηκαν σε σάρκα μία και με πινακίδες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες του πρώην αντίπαλου δέους τους, ούτε απλά πράγματα, όπως πχ μια κατάθεση ή μια ανάληψη .

Το μόνο που δημιουργούν προς το παρόν είναι σύγχυση όπως καταγγέλλουν παραπονούμενοι στην Λαιμητόμος, οι οποίοι μπήκαν σε νέα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου για τις τραπεζικές εργασίες τους, για  να πάρουν όμως την πληροφόρηση ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη αλλαγή που έκριναν απαραίτητη να προβούν οι αξιωματούχοι της τράπεζας…

Άντε και σε ανώτερα!

Πωπ