Η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων προτείνει Αδάμο Αδάμου για ΠτΒ

Η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων προτείνει Αδάμο Αδάμου για ΠτΒ, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση

Η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων σημειώνει με ικανοποίηση την παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη από την Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων και από την Βουλευτική του ιδιότητα.

Υπενθυμίζουμε και την χθεσινή μας δήλωση όπου σημειώσαμε θετικά την παραίτηση του Βουλευτού του ΑΚΕΛ από το Βουλευτικό αξίωμα.

Παραμένει το έντονο αίτημα τόσον εμάς όσον και της κοινωνίας για άμεση και αποτελεσματική παρεμβαση του Γενικού Εισαγγελέα και όσων άλλων θεσμών επιβάλλεται για να διερευνηθουν ταχιστα και να αποδοθούν ευθύνες σε οσους ενέχονται στις όποιες σκανδαλώδεις υποθέσεις έκδοσης Κυπριακων διαβατηριων σε ξένους.

Σε οτι αφορά τη Προεδρία της Βουλής, η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων ,για σκοπούς συναίνεσης, ενότητας και εύρυθμης λειτουργίας της Βουλής, μακρυά από αντιπαραθεσεις και αχρείαστες συγκρούσεις, θα προτείνει τον συνάδελφο Αδάμο Αδάμου, ο οποιος χαίρει ευρύτερης εκτίμησης για το ήθος του , τις ικανότητες του και το συναινετικό του χαρακτήρα ,και καλεί τις πολιτικές δυνάμεις όπως συμβάλουν στην δημιουργία κλίματος ενότητας ,ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ώρες.