Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου στο Φεστιβάλ Όπερας στην Πάφο

Άρχισε η προπώληση μέσω διαδικτύου των εισιτηρίων για την όπερα «Το ελιξίριο του έρωτα» του Γκαετάνο Ντονιτσέτι, η οποία είναι και η φετινή παραγωγή του Pafos Aphrodite Festival, στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι πρόκειται για «μια γοητευτική και μελωδική όπερα, από τις αγαπημένες του κοινού παγκοσμίως που μεταφέρει το θεατή σε ένα κόσμο όπου κυριαρχούν τα φωτεινά χρώματα και τα αγνά συναισθήματα» την οποία θα φιλοξενήσει και πάλι το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

Την παράσταση θα παρουσιάσουν ο φημισμένος λυρικός οργανισμός «Opera Futura Verona» και η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, η οποία για πρώτη φορά συμμετέχει στο θεσμό.

Η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει μέσω της ιστοσελίδας του Pafos Aphrodite Festival στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pafc.com.cy.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες οικονομικές συνθήκες οι τιμές των εισιτηρίων έχουν μειωθεί και έχουν ως εξής: €25, €30, €50 και €70.

Μέσω της ιστοσελίδας του Pafos Aphrodite Festival, το κοινό μπορεί να επιλέξει τις θέσεις και τη μέρα που επιθυμεί να παρακολουθήσει την παράσταση και να εκτυπώσει τα εισιτήρια.

Παράλληλα, οι πωλήσεις των εισιτηρίων γίνονται και μέσω της εταιρείας Pafos Aphrodite Festival στην Πάφο στο τηλέφωνο 26822218 ή στον παγκύπριο αριθμό χωρίς χρέωση 8000 8005.

Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων θα γίνεται μετάφραση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα μέσω υποτίτλων.