Η Συμμαχία Πολιτών στη πορεία διαμαρτυρίας για το έγκλημα Συνεργατισμού

Η Συμμαχία Πολιτών στη πορεία διαμαρτυρίας για το έγκλημα Συνεργατισμού

Το Κίνημα Συμμαχία Πολιτών συμμετέχει στις κινητοποιήσεις κατά του ξεπουλήματος του Συνεργατισμού και κατά των εκποιήσεων και στηρίζει την συνέχιση του διαλόγου ούτως ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες εκείνες λύσεις οι οποίες θα διαφυλάξουν το κρατικό και εθνικό συμφέρον, ανέφερε σε δήλωση του, ο αντιπροέδρος της  Συμμαχίας Πολιτών, Ανδρέα Θεμιστοκλέους

“Εισηγούμαστε να γίνει έρευνα για αυτήν την κρατική πώληση του Συνεργατισμού στην Ελληνική Τράπεζα. Ζητούμε να έχουμε όλες τις ενημερώσεις εκείνες από το Υπουργείο Οικονομικών που να μπορούν να μας διαβεβαιώσουν ότι αυτή η πώληση η οποία θα γίνει θα είναι προς το συμφέρον του λαού και του Κράτους.

Αυτή την στιγμή με τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας θεωρούμε ότι πάει να γίνει ένα ξεπούλημα, ένα ακόμα έγκλημα κατά της κυπριακής οικονομίας και κατά του κυπριακού λαού και ζητούμε όπως υπάρξουν και πολιτικές αλλά και ενδεχόμενα ποινικές ευθύνες οι οποίες θα πρέπει να αποδοθούν από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Ζητούμε για ακόμα μια φορά να υπάρξει παραίτηση του Υπουργού Οικονομίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια καλύτερη λύση σε σχέση με τον Συνεργατισμό”