Η στιγμή που άνδρας διακόπτει τον Ομπάμα σε ομιλία… «Τώρα μιλάω εγώ» (Video)

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αντιμετώπισε έναν ταραξία που τον διέκοψε ενώ συζητούσε για την επίθεση στον Πολ Πελόζι σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ντιτρόιτ το Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα ο 61χρονος Ομπάμα μιλούσε σε συγκέντρωση υπέρ της κυβερνήτη του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Γουίτμερ όταν ένας άνδρας από το πλήθος τον διέκοψε καθώς επιχειρούσε να συζητήσει για το πολιτικό κλίμα στην Αμερική.

https://www.youtube.com/watch?v=N6gzMWXzZd0&feature=emb_logo

«Έχουμε πολιτικούς που εργάζονται για να προκαλέσουν διχασμό και να μας κάνουν να θυμώνουμε και να φοβόμαστε ο ένας τον άλλον για δικό τους όφελος, και όλα αυτά ενισχύονται, και υπερτονίζονται 24 ώρες το 24ωρο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο Ομπάμα.

Ομπάμα: «Αυτή τη στιγμή εγώ μιλάω»
«Και μερικές φορές αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνο», είπε ο Ομπάμα ο οποίος έκανε μια παύση στην ομιλία του. Εκείνη τη στιγμή ένας άγνωστος άνδρας ακούγεται να φωνάζει στον Ομπάμα, με τον πρώην πρόεδρο να του απαντά εκνευρισμένος: «Έλα τώρα, αυτό εννοώ. Ακολουθούμε μια διαδικασία που έχουμε δημιουργήσει στη δημοκρατία μας. Αυτή τη στιγμή, εγώ μιλάω. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε κάποια στιγμή αργότερα».

Οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να γιουχάρουν τον άγνωστο άνδρα που διέκοψε τον Ομπάμα και να επευφημούν τον πρώην πρόεδρο, να τον χειροκροτούν και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Ο Ομπάμα συνέχισε: «Συμπαθούμε ο ένας τον άλλο, δεν χρειάζεται να φωνάζουμε ο ένας στον άλλον. Δεν θα το κάνατε αυτό σε έναν χώρο εργασίας. Δεν θα διακόπταμε τους ανθρώπους που συζητούν. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που γίνονται τα πράγματα».

Ο άγνωστος άνδρας τελικά οδηγήθηκε εκτός κτιρίου από την ασφάλεια, καθώς ο Ομπάμα συνέχιζε την ομιλία του.

Ο Μπάρακ Ομπάμα παραμένει το πιο δημοφιλές άτομο στο Δημοκρατικό Κόμμα σχεδόν 6 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο. Ο ίδιος προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί καθώς οι Δημοκρατικοί παλεύουν να διατηρήσουν τις ισχνές πλειοψηφίες τους στο Κογκρέσο στις ενδιάμεσες εκλογές.

Ο 82χρονος Πολ Πελόζι δέχθηκε την Παρασκευή επίθεση με σφυρί από έναν άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο αναζητώντας τη σύζυγό του Νάνσι Πελόζι.