Η σπιτίσια πίτσα που έφτιαξε η Δέσποινα Βανδή… (Photos)

H Δέσποινα Βανδή είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα, καθώς έχει δοκιμαστεί πέρα από το τραγούδι, στην υποκριτική και στην παρουσίαση και τα έχει καταφέρει περίφημα. Ωστόσο, πέρα από όλα αυτά είναι και καταπληκτική μαγειρίσσα κάτι που το απέδειξε για άλλη μια φορά μέσα από δύο Insta stories, που μας δείχνει την πίτσα, που έφτιαξε με τα χεράκια της.

Στο πρώτο στόρι που ανέβασε δείχνει τα υλικά της για την πίτσα, που ανάμεσα στα άλλα φαίνεται να έχει ντοματίνια, μανιτάρια και κολοκυθάκια, ενώ γράφει «Pizza&Movies» ή αλλιώς «Forgive me Father». Να σημειώσουμε, εδώ πως το «Forgive me Father» είναι η ταινία, που προφανώς είδε η τραγουδίστρια. Στο επόμενο στόρι εμφανίζεται η ίδια με ύφος δακάλας πάνω από την ψημένη πίτσα γράφοντας «Άλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις #pizzatime».

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται εξαιρετικά λαχταριστή η πίτσα, που έφτιαξε, καθώς το τυρί φαίνεται ωραία λιωμένο και τα υλικά πάνω στην πίτσα ιδανικά ψημένα. Μας άνοιξε την όρεξη!Εντάξει και εδώ που τα λέμε τι πιο ωραίο από movienights στο σπίτι μαζί με πίτσα και φίλους; Για αυτό για να το ευχαριστηθείς και εσύ με τους δικούς σου φίλους σου δίνουμε τις πιο νόστιμες συνταγές με πίτσα!