Η Σοφία Βεργκάρα δέχθηκε μήνυση από τον πρώην της για… σπερματοζωάρια!

Η 42χρονη ηθοποιός μπορεί αυτό το διάστημα να προετοιμάζεται εντατικά για τον γάμο της με τον Τζό Μανγκανιέλο, αλλά ο πρώην της ήρθε να της το χαλάσει, καταθέτοντας μήνυση εναντίον της.

1

Για ποιο λόγο; Ο 39χρονος Νικ Λόεμπ με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη η Κολομβιανή ηθοποιός το 2013, κατέφυγε στα δικαστήρια ώστε να της απαγορέψει να καταστρέψει δυο γονιμοποιημένα έμβρυα που δημιουργήθηκαν με ωάρια της Βεργκάρα και σπερματοζωάρια δικά του.

Όπως αναφέρει στην μήνυση του, τα έμβρυα γονιμοποιήθηκαν τον Νοέμβριο του 2013, έξι μήνες πριν χωρίσουν.

Το ζευγάρι είχε σκοπό να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, και έτσι κατέφυγαν στη λύση της εξωσωματικής γονιμοποίσης.

Έκτοτε, τα δυο θηλυκά έμβρυα παραμένουν κατεψυγμένα.
Ωστόσο όπως αναφέρει στη μήνυση του, η ηθοποιός αρνήθηκε να τα διατηρήσει (κάτω από όλες τις περιστάσεις) και έτσι αποφάσισε να της απαγορέψει να τα καταστρέψει.

Να σημειώσουμε ότι η μήνυση είχε κατατεθεί αρχικά τον Αύγουστο του 2014. Την 1η Απριλίου η μήνυση συμπληρώθηκε και με νέες πληροφορίες στις οποίες αναφέρεται ότι η 42χρονη σταρ ήταν σωματικά και.. πνευματικά καταχρηστική μαζί του!

2

Τα έγγραφα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «κατά το παρελθόν του έριξε δυο φορές μπουνιά στο πρόσωπο και του πέταξε το τηλέφωνο στο κεφάλι. Καθημερινά του έκανε bullying, αποκαλώντας τον “αποτυχημένο”, “άχρηστο” και άλλα υποτιμητικά».

Η μεριά της Βεργκάρα πάντως, υποστηρίζει πως δεν είχαν κάνει καμία συμφωνία μεταξύ τους για το τι θα συμβεί στα δυο γονιμοποιημένα έμβρυα αφότου χωρίσουν, αφήνοντας το ζήτημα στα χέρια του δικαστηρίου