Η σορός της 8χρονης Elena Natalia στη βαλίτσα της λίμνης του «θανάτου»

Φρίκη χωρίς τέλος στη λίμνη του θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός που εντοπίστηκε στη δεύτερη βαλίτσα πιθανόν να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι την, Elena Natalia.

Η 8χρονη Elena-Natalia Bunea, είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα της Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, ομολόγησε ότι  την σκότωσε.

Η 36χρονη μητέρα και το 8χρονο κοριτσάκι το οποίο ήταν αυτιστικό, είχαν εξαφανιστεί από την οικία τους, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένο μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.

Αυτή τη στιγμή η σορός του άτυχου κοριτσιού, μεταφέρεται στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, παραδέχθηκε σε γραπτή ομολογία του, ότι στη λίμνη πέταξε τρεις σορούς: Της 36χρονης Livia, της κόρης της Elena Natalia και της Μαρικάρ.

Στην πρώτη βαλίτσα που ανασύρθηκε προ ημερών βρισκόταν σορός μίας εκ των δύο γυναικών και σε αυτή που βρέθηκε το απόγευμα της μικρής Ελένας.

Οι σημερινές  έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη ολοκληρώθηκαν για σήμερα και θα επαναρχίσουν αύριο το πρωί σε σημεία που κατέγραψε το σόναρ.