Η σέξι εμφάνιση της Σταματίνα Τσιμτσιλή με δερμάτινο παντελόνι (Photos)

Κάθε μέρα είναι μία Happy Day για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και μία από τις αγαπημένες της συνήθειες μετά το τέλος της καθημερινής της εκπομπής, είναι να φωτογραφίζει το look της ημέρας και να ανεβάζει post στο instagram. H παρουσιάστρια του Alpha προσέχει πολύ το στιλ της κι έχει ένα παό τα καλύτερα της εγχώριας showbiz. Από τις αγαπημένες επιλογές φαίνεται πως είναι το δερμάτινο παντελόνι, όπως αυτό που φόρεσε σήμερα.

Κατά καιρούς έχουμε δει στο Instagram κι άλλα posts με το ίδιο στιλ παντελονιού και μάλιστα και στην τολμηρή εκδοχή του, χρώματος κόκκινο. Δες τρεις επιλογές της Σταματίνας και πάρε ιδέες.

#1 Σε συνδυασμό με ένα cropped top και ψηλοτάκουνα πέδιλα


Συνδύασε ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι με ένα σέξι crop-top και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Προσοχή στις αναλογίες: Αν το παντελόνι είναι στενό, διάλεξε ένα πιο φαρδύ τοπ ή το αντίθετο.

#2 Με cardigan και πέδιλα ή mules


Ίσως ο αγαπημένος μας τρόπος: Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα κομψό cardigan (μεγάλη τάση για τη σεζόν) και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι mules.

#Με ένα τοπ σε βικτοριανό στυλ και μυτερές στιλέτο γόβες


Eπίλεξε ένα λευκό τοπ σε βικτοριανό στυλ και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου δερμάτινο παντελόνι. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με κλασικές μυτερές γόβες.