Η Ρωσίδα καλονή, απειλεί με αποκαλύψεις τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας

Η Ρωσίδα καλλονή μετά το διαζύγιο από τον τέως βασιλιά της Μαλαισίας, μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους, απειλεί τώρα να αποκαλύψει «επώδυνα» όπως είπε, μυστικά για το γάμο και τον χωρισμό τους.

Η “βασίλισσα ομορφιάς” παράλληλα με την απειλή ανήρτησε και μια φωτογραφία της μαζί με τον τέως σύζυγό της όπου απεικονίζονται ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί.

Δεν είναι γνωστό πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία του 49χρονου σουλτάνου του Κελαντάν και της 27χρονης πρώην Μις Μόσχα Οκσάνα Βοεβοντίνα.

Εκείνη έβαλε τοποθεσία την Κουάλα Λουμπούρ ενώ εικάζεται ότι πια ζει στη Μόσχα με τον γιο της που φέρεται να είναι ο μοναδικός γιος κληρονόμος του πρώην μονάρχη, ο οποίος εκθρονίστηκε λόγω του γάμου του με το μοντέλο.

Η Οκσάνα έγραψε στα social media με αποδέκτη κυρίως τον τέως σύζυγό της πυο χρησιμοποίησε τον νόμο της σαρία για να τη χωρίσει: “Ξέρω πως όλοι θέλουν να μάθουν τι μας συνέβη. Πριν, δεν ήμουν έτοιμη να αποκαλύψω την ιστορία μου.Ίσως, αν σας πω την αλήθεια, να αισθανθώ καλύτερα, αλλά δεν θέλω να πονάω άλλο. Αλλά θα είναι επώδυνο”.

Παράλληλα, ανήρτησε ένα βίντεο απευθύνοντας μήνυμα στον λαό της Μαλαισίας για την 31η Αυγούστου, ημέρα διακήρυξης της ανεξαρτησίας της χώρας από τη Βρετανία.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κρυφή ισλαμιστική τελετή στη Μαλαισία πέρυσι και διοργάνωσε πάρτι γάμου στη Μόσχα. Εκείνη τη στιγμή ο σουλτάνος ήταν βασιλιάς της Μαλαισίας και επικεφαλής του κράτους. Πηγές λένε ότι χώρισαν σύντομα μετά την εκδήλωση στη Μόσχα ενώ η Οκσάνα ήταν ήδη έγκυος στον γιο τους Λέον που γεννήθηκε στις 21 Μαΐου στη Ρωσία.

Τον Ιανουάριο ο Σουλτάνος εκθρονίστηκε. Οι δικηγόροι της αρνούνται ότι υπάρχει διαζύγιο αλλά ο δικηγόρος του βασιλιά στη Σιγκαπούρη επιμένει ότι έχουν δοθεί στην Οκσάνα λεπτομέρειες από τον χωρισμό τους βάσει του νόμου της Σαρία. Οριστικοποιήθηκε την 1η Ιουλίου.

Από το περιβάλλον του τέως βασιλιά επιμένουν ότι ο γιος δεν είναι του σουλτάνου ενώ η Ρωσίδα καλλονή τονίζει ότι είναι έτοιμη για τεστ DNA ώστε να αποδείξει την πατρότητα του γιου της.

Πηγή: Daily Mail