Η ρομαντική φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ

Αν και δεν το συνηθίζει καθόλου, ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να δείξει την πιο ρομαντική του πλευρά στο Twitter, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με την Μελάνια από την επέτειο της Ανεξαρτησίας στις 4 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δημοσίευσε μία φωτογραφία από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, όπου ο ίδιος και η Μελάνια βλέπουν τα πυροτεχνήματα αγκαλιασμένοι, ενώ την ίδια στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ γέρνει το κεφάλι του προς το μέρος της.

Βέβαια η φωτογραφία ήταν αρκετά σκοτεινή με αποτέλεσμα να φαίνονται μόνο οι φιγούρες του ζευγαριού και τίποτα άλλο.

Πάντως το ζευγάρι ήταν πολύ χαρούμενο από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους μπροστά στους εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου για να γιορτάσουν την 4η Ιουλίου και να δουν τα πυροτεχνήματα.

Αρχικά ο Τραμπ δεν άφηνε λεπτό το χέρι της Μελάνια, ενώ η Πρώτη Κυρία ήταν χαμογελαστή καθ΄όλη την εκδήλωση και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με το σόου με τα πυροτεχνήματα.

Αλλωστε είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμο γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ κάνοντας «ανοιχτό» πάρτι στον Λευκό Οίκο και γι΄αυτό το σόου με πυροτεχνήματα διάρκειας 90 λεπτών ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Ετσι τραγουδιστές, πιανίστες και πρώην φιναλίστ μουσικών talent show διασκέδασαν τα πλήθη μέσα σε αυτό το πολύ εορταστικό κλίμα.