Η Ριάνα λανσάρει τη νέα της σειρά εσωρούχων (Photos)

Με μια τολμηρή φωτογράφιση προωθεί η Ριάνα τη νέα σειρά εσωρούχων της Savage X Fenty. Φορώντας ένα κιτρινοπράσινο λάιμ σύνολο που αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της και με φόντο ένα εξωτικό τοπίο που φέρνει στο νου διακοπές, η 32χρονη ποπ σταρ ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φακό και εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της

Η καλλονή από τα Μπαρμπάντος, που εκτός από τραγουδίστρια και στιχουργός έχει εξελιχθεί και σε μια επιτυχημένη επιχειρηματία, λάνσαρε τη νέα της συλλογή εσωρούχων, ενώ με μεγάλη επιτυχία δραστηριοποιείται και στον χώρο των καλλυντικών.

Έχοντας πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους και single από το ντεμπούτο της το 2005, η Ριάνα αποτελεί, αναμφίβολα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, παρά το γεγονός ότι πολλοί την αμφισβήτησαν ιδίως στο ξεκίνημα της καριέρας της..

«Δούλεψα σκληρά για να τους διαψεύσω» ανέφερε η Ριάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vulture απαντώντας σε όσους την αποκαλούσαν «one hit wonder», δηλαδή καλλιτέχνιδα που αναμένεται να κάνει μόνο μια επιτυχία και μετά να «σβήσει».