Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μπαρτσελόνα με 3-1 μέσα στο Camp Nou

Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε με το καλημέρα ποιος είναι το αφεντικό στην Ισπανία. Στο πρώτο ματς για τον τίτλο του ισπανικού Super Cup στο Camp Nou στη Βαρκελώνη η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαρωτική και σκόρπισε την Μπαρτσελόνα με 1-3.

Στο 50ό λεπτό ο Πικέ στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια σέντρα του Μαρσέλο από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τερ Στέγκεν κι έτσι η Ρεάλ άνοιξε το σκορ.

Στο 76ο λεπτό η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι μετά από πτώση του Λουίς Σουάρες. Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για να ισοφαρίσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 58′, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 80ό λεπτό, αφού απέφυγε το μαρκάρισμα του Πικέ για να δώσει το προβάδισμα στη Ρεάλ με 1-2.

Στη συνέχιο χτύπησε ο Ασένσιο με απίστευτο σουτ έδωσε τη χαριστική βολή στους μπλαουγκράνα στο 90ο λεπτό.

Οι ενδεκάδες
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Αλέις Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (68′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (59′ Σουάρεθ).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (68′ Ασένσιο), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (81′ Λούκας Βάθκεθ), Μπενζέμα (58′ Κριστιάνο Ρονάλντο).

https://www.youtube.com/watch?v=VDC3nfejlUs