Η.Π.Α.: Μητέρα έμαθε από το Facebook πως ο γιος της είναι νεκρός

Το πόσο μεγάλη θέση έχει πάρει το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα στη ζωή μας αποδεικνύεται και από το τραγικό αυτό περιστατικό που συνέβη στο Claytown των Η.Π.Α., όπου μία μητέρα που αναζητούσε τον γιο της περίπου ένα μήνα και δεν μπόρεσε να βρει ούτε ένα ίχνος ζωής του, μέχρι που έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook.

Το μήνυμα της αστυνομία της είχε τίτλο «Other» και τόσο η μητέρα όσο και η αδερφή του εκλιπόντα δεν γνώριζαν την ύπαρξη του «Other» καθώς νόμιζαν πως ήταν spam και δεν είχαν μπει στον κόπο να το ανοίξουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, έγιναν πολλές προσπάθειες να ενημερωθεί με “παραδοσιακούς τρόπους” η οικογένεια του 30χρονου Ricky Lamb για το θάνατό του, οι οποίες  απέτυχαν,και γι αυτό έγινε με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Ωστόσο η μητέρα φαίνεται να είναι εξοργισμένοι από το γεγονός καθώς αναφέρει πως:”Ο αποστολέας ήταν ο “Misty Hancock” και η φωτογραφία του προφίλ του ήταν του Αμερικανού ράπερ TI. Μπορούν να εντοπίσουν εγκληματίες και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εμένα; Είμαι στη δουλειά μου 13 ολόκληρα χρόνια. Θα μπορούσαν να με βρουν”.