Η Πρώτη Κυρία στο σωματείο Αλκυονίδες Η.Βασιλείου

Η πρώτη κυρία επισκέπτεται τη «ΦΩΛΙΑ»

Στις 17 Οκτωβρίου 2013, η κα Αναστασιάδου, συνοδευμένη από τον πρόξενο της Κύπρου στο Η.Β. κ. Γεωργίου επισκέφθηκαν το σπίτι των ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ.

Ήταν μεγάλη τιμή για το Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ και πραγματικά η Πρώτη Κυρία ένοιωσε την ζεστασιά της «φωλιάς» και επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των ασθενών. Υποσχέθηκε να βοηθήσει για τη στήριξη του έργου αυτού που παρέχει χώρο φολοξενίας σε ασθενείς από την Κύπρο .

Από το Μάρτιο 2010 η «φωλιά» έχει προσφέρει δωρεάν διαμονή σε περισσότερες από 100 άπορες οικογένειες από την Κύπρο οι οποίες έτυχαν ιατρικής περίθαλψης σε νοσοκομεία του Λονδίνου. Πολλές από αυτές ήρθαν αρκετές φορές.

Στη φωτογραφία μαζί με την κα Αναστασιάδου και τον Πρόξενο, διακρίνονται η Πρόεδρος των Αλκυονίδων Η.Β. κα Μ. Παρισινού-Νίκολσμπι, μέλη της επιτροπής η κα Γ. Ρωσσίδου, η κα Άννα-Μαρία Γουάιτ και η κα Στέλλα Δινένη. Από τους φιλοξενούμενους στη «φωλιά» ο Αχιλλέας ο οποίος αναμένει μεταμόσχευση ήπατος εδώ και δέκα μήνες μαζί με την σύζυγο του Ελένη, η γιαγιά της μικρής Σοφίας που γεννήθηκε με ένα ματάκι και η Λίτσα που έχει σοβαρά προβλήματα με την όραση της.

Το Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ αποτελείται από πραγματικούς εθελοντές και όλες οι εισφορές πάντοτε φθάνουν στον προορισμό τους και σκοπό έχουν να βοηθήσουν οικογένειες συμπατριωτών μας.

Capture

Πληροφορίες: www.alkionides.org E-mail: enquiries@alkionides.org Τηλ: 01189 472405.